1 | | Eating right from 8 to 18 : Nutrition solutions for parents / Sandra K. Nissenber, Barbara N. Pearl . - New York : Wiley, 2001. - viii, 229 tr. : Minh họa ; 23 cm. - ( Savvy ) Mã xếp giá: 613.2 N726Đăng ký cá biệt: Lầu 1 TV: 2000034662, Lầu 2 KLF: 2000008088 |
2 | | Everyday English for hospitality professionals / Lawrence J. Zwier with Nigel Caplan . - [Texas] : Compass Publishing, Inc., 2007. - 85 pages : colour illustrations ; 28 cm + 1 audio disc (CD, sound, digital ; 12 cm) Mã xếp giá: 428.34 Z98Đăng ký cá biệt: Lầu 2 KLF: 2000022646 |
3 | | Food and Culture : A Reader / Edited by Carole Counihan, Penny Van Esterik, Alice Julier . - Fourth edition. - Milton : Routledge, 2019. - x, 549 pages : illustrations ; 29 cm Mã xếp giá: 394.1 F686Đăng ký cá biệt: Lầu 2 KLF: 2000022629 |
4 | | Giáo trình Văn hóa ẩm thực : Dùng trong các trường THCN / Nguyễn Nguyệt Cầm . - Hà Nội : Nxb. Hà Nội, 2008. - 107 tr. ; 21 cm Mã xếp giá: 394.1 N573Đăng ký cá biệt: Ấn phẩm chưa sẵn sàng phục vụ bạn đọc |
5 | | Highly recommended 2 : English for the hotel and catering industry : Student's book : Intermediate / Trish Stott, Alison Pohl . - New York : Oxford University Press, 2010. - 111 p. ; 28 cm Mã xếp giá: 428.2 S888Đăng ký cá biệt: Lầu 1 TV: 2000003283 |
6 | | Introduction to hospitality management / Dennis Reynolds, Imran Rahman, Clayton Barrows . - Hoboken, NJ : Wiley, 2021. - xiv, 404, I-8 pages : illustrations ; 29 cm Mã xếp giá: 647.95068 Đăng ký cá biệt: Lầu 2 KLF: 2000022642 |
7 | | Principles of food, beverage, and labor cost controls / Paul R. Dittmer, J. Desmond Keefe III . - 9th ed. - Hoboken, N.J. : John Wiley, 2009. - xiv, 633 p. : ill. ; 25 cm + 1 CD-ROM (4 3/4 in.) Mã xếp giá: 647.95068 Đăng ký cá biệt: Lầu 2 KLF: 2000003145 |
8 | | The craving cure : Break the hold carbs and sweets have on your life / Rena Greenberg . - New York : McGraw-Hill, 2007. - xx, 218 tr. ; 23 cm Mã xếp giá: 616.852 G7Đăng ký cá biệt: Lầu 2 KLF: 2000008149 |
9 | | The low-carb banking and desserts cookbook : Over 200 Card-Smart Recipes for Breads, Muffins, Cakes, Pies, Candies, and More / Ursula Solom; Mary Dan Eades viết lời tựa . - Hoboken, New Jersey : John Wiley & Sons, 2004. - x, 294 tr. ; 23 cm Mã xếp giá: 641.56383 Đăng ký cá biệt: 2000004818-20, Lầu 2 KLF: 2000008697 |
10 | | Unlocking the mysteries of eating disorders : A life-saving guide to your child’s treatment and recovery / David B. Herzog, Debra L. Franko, and Pat Cable . - New York : McGraw-Hill, 2008. - xvii, 284 tr. : Minh họa ; 23 cm Mã xếp giá: 618.92 H58Đăng ký cá biệt: Lầu 1 TV: TKN11003582, Lầu 2 KLF: 2000008188 |