1 | | Everyday English for hospitality professionals / Lawrence J. Zwier with Nigel Caplan . - [Texas] : Compass Publishing, Inc., 2007. - 85 pages : colour illustrations ; 28 cm + 1 audio disc (CD, sound, digital ; 12 cm) Mã xếp giá: 428.34 Z98Đăng ký cá biệt: Lầu 2 KLF: 2000022646 |
2 | | Highly recommended 2 : English for the hotel and catering industry : Student's book : Intermediate / Trish Stott, Alison Pohl . - New York : Oxford University Press, 2010. - 111 p. ; 28 cm Mã xếp giá: 428.2 S888Đăng ký cá biệt: Lầu 1 TV: 2000003283 |
3 | | Perspectives in world food and agriculture, 2004 / edited by Colin G. Scanes, John A. Miranowski . - Ames, Iowa : Iowa State Press, 2004. - 334tr., v. <1-2> : minh họa, bản đồ; 24cm Mã xếp giá: 338.1 P466Đăng ký cá biệt: Lầu 2 KLF: 2000006289 |
4 | | World food : Production and use / Alfred R. Conklin, Thomas Stilwell . - Hoboken, N.J. : Wiley-Interscience, 2007. - xiii, 445tr. : Tranh ảnh, bản đồ, biểu đồ, đồ thị ; 25cm+ 1 CD-ROM (4 3/4 in.) Mã xếp giá: 338.1 C752Đăng ký cá biệt: Lầu 1 TV: 2000031822, Lầu 2 KLF: 2000006288 |